tiistai 13. elokuuta 2013


Sanotaan, että pariskunnat alkavat ajan kuluessa muistuttaa toisiaan, päteeköhän sama pehmoleluihin ja niiden omistajiin ??


Melkein 40 vuotta yhteistä taivalta takana

Olkaa ihmiset tarkkoja kun valisette lapsillenne nalleja. Selailin vielä tuota nimikirjaa ja sieltä löytyikin taas pari loistavaa ehdotelmaa rock henkisille.

HENDRIX

(Moni rokkihenkinen vanhempi on antanut pojalle nimeksi Jimi Henrikki, mutta aitoa asiaa Hendrix, ei ole vielä kukaan keksinyt.)    Joo ei varmaan niin.

JOVI

(1980-luvun melodisen rockin teinisuosikki Bon Jovi sai nimendä keulakuvansa (oik. John Bongiovi) sukunimestä. "Hyvä jumala" -huudahdus perustuu muinaisten roomalaisten Jupiterin eli  jovin kulttiin.)    Mitähän tuo hyvä jumala juttu tuossa koittaa sanoa, en oikein ymmärrä.

Pyydän anteeksi, jos jotain jäi vaivaamaan aiemmassa päivityksessäni olleen vauvan purkuohjeen viittaus viereisen sivun kuvaan joka päivityksestäni puuttui. Laitan kuvan tähän alle jotta ketään ei jäisi asia vaivaamaan.Juu että sellaista.

Seuraavaksi niksinurkka pienten lasten vanhemmille, jos tarvitset hetken aikaa, vaikkapa käydäksesi vessassa, syödäksesi jotain, käyttääksesi vessapaperia vessassa käydessäsi, pureksiaksesi ruokasi tai vaikka kirjoittaaksesi blogia. Hankkikaa VHS-videot ja kaivelkaa kasetteja esille.Myyrä elokuvat vuosilta 1968-1983 saivat ainakin Hildan pysähtymään hetkeksi aikaa, Vaarana on ettet saa siitäkään huolimatta askareitasi suoritettua, kun jumahdat itsekin TV:n ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääntäjä