tiistai 10. syyskuuta 2013

Piilotteleva piparjuuri


Ihmeelistä tämä tietotekniikka, läppäri on kuulemma lunastaut jo paluulippunsa, mutta ei ole vielä kotona. Eilen viimeistelin yhden pöytäkoneen "Packad Bell palautuksen". Molemmissa ongelmakoneissa  oli Microsoftin toimisto-paketit ennen ongelmia ja niiden palauttamiseksi toimintaan pitäisi soitella jostakin uusia aktivointikoodeja, hohhoi.

Eikä siinä siinä vielä kaikki...  Huomattiin, että piparjuuri ja takahumala piilottelevat bittiavaruudessa, siis aiemmissa päivityksissäni. Välillä näkyvät ja välillä taas eivät. Tästähän oikeastaan saisi kivän blogipelin: Bongaa piparjuuri, Aina kun löydät blogista piparjuuren heitä noppaa. Siirry silmäluvun verran vapaavalintaiseen suuntaan blogipäivityksissä, kunnes löydät takahumalan. Ensimmäisenä takahumalan löytävä pelaaja on voittaja. Nerokasta, Täytyy vielä keksiä joku palkinto ensimmäisenä voittajaksi ilmoittautuvalle.



Missähän se piparjuuri lymyää ?

2 kommenttia:

  1. :D kiitos nauruista!!!!

    VastaaPoista
  2. Mainio blogi! Miten onkin voinut jäädä huomaamatta.

    Piti muka mennä nukkumaan ja eksyin tänne. Juutuin lukemaan ja sinne meni pitkät yöunet. Menetyksestä suivaantuneena kehtasin heittää omaan blogiini pienen haasteen, johon saa tarttua tai olla tarttumatta. Tätä blogia täytyykin jäädä seuraamaan jatkossakin!

    VastaaPoista

Kääntäjä