perjantai 2. tammikuuta 2015

Kiitos MTV3 !!!


Veivätkö juhlapyhät kaikki rahasi? Näihin pyhäpäivän tekemisiin et tarvitse valuuttaa


http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/veivatko-juhlapyhat-kaikki-rahasi-naihin-pyhapaivan-tekemisiin-et-tarvitse-valuuttaa/4652862

Pakko tosiaan myöntää, että käy talouden päälle meillä nämä pitkät pyhät ja juhlapäivien suuret kulut. Varmaan muillakin mikroyrittäjillä on näin (en tarkoita tosiaankaan tietokonetta tai mikroaaltouunia, sen alan yritykslllä takuulla töitä ja rahaa, köyhät kyykkyyn). Onneksi kuitenkin valtamedia tarjoaa oivallisia vinkkejä ajankuluksi, tällä kertaa maikkari. Jokainen voi itse valita mieluisimmat kohdat listasta, itse ajattelin keskittyä kohtaan tyyliniksit, jotenkin tuntuu, että ne ovat juuri minun kaltaiselleni ihmiselle suunnatut, niinpä listaankin ne tähän alle sujuvasti leikkaa/liitä tekniikalla ja koitanpa vielä kommentoidakkin jokaista kohtaa erikseen.


Tyyliniksit

Perinteiset vartalomallit Y, X, H ja A voi tunnistaa helposti peilin edessä (Apua en saa yhtään kiinni tästä !!!) Ja sitten oli vielä joku O tyyppi.

Tee oma kasvonaamio.
Löysin oikei hyvän ohjesivuston..."http://www.hepokatti.fi/askartele-lasten-naamari" (tämä oli lapsistakin hauskaa)

Uudista tyyliäsi. Sara La Fountain paljastaa: Tämä on tyylissä tärkeintä.
ÄÄH en taaskaan ymmärrä mitään tuo tyylilinkki vei johonkin juttuun jostain naisesta joka pitää brändeistä vaikka ne ovatkin kalliita, ovathan ne hyviä,vaikka itse pidänkin konjakista enemmän, ei mitään iloa tästä tässä taloustilanteessa murr. Kumpaakaan jaloa juomaa en kuitenkaan menisi "tuunaamaan".

Tee itsellesi uusi kampaus. Kokeile vaikka upeaa vesiputouskampausta.
Vesiputouskampaus Wau !! kuulostaa hienolta. Innoissani seurasin linkkiä ja kädet täristen kelailin videota, enkä sitten löytänyt sitä vesiputousta, pitää varmaan vielä katsoa video alusta loppuun... varmaan se siellä jossain vilahtaa.... ????

Kiharra tukkasi. Näin luot suoristusraudalla upeat kiharat!
ÄÄH taas, ei meillä ole suoristusrautaa, eikö tavallinen kiharrin käy ????

Sido huivi päähäsi. Näin hyödynnät huivia kampauksessa!
Laitan kuvia myöhemmin !!!

Virkistä ja puhdista kasvosi itsetehdyillä kasvonaamioilla.
???????????????? En jaksanut edes avata tuota linkkiä pyörittelinpä vaan tuota "itsetehtyä naamaria käsissäni." En usko, että se soveltuu kasvojen puhdistukseen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääntäjä