tiistai 13. elokuuta 2013

Mennäänpä tällä kertaa suoraan nimiehdotuksiin.

SEDDAR

"Seddar on koltansaamelainen asu Isidorista. Assossiaatio cheddar-juustoon on väistämätön."   Juu juu, juustohan tuosta mieleen tulee.

PERMA

"Perma on suomensukuisten kansojen pohjoinen asuma-alue. Alue on tunnettu myyttisellä ja epäselvällä bjarnien valtakunnan nimellä."    Okei, nyt on parempi, että jätän kommentoimatta.

Aamulla pitäisi viedä uusperheauto diesel korjaamolle (Ford Transit jossa on istumapaikat 14 hengelle, mutta joka on rekisteröity vain yhdeksälle ihmiselle ja yhdelle koiralle.) Korjaamo jossa yleensä on autoa huollatettu nosti kädet pystyyn ja kehotti viemään naapurikuntaan korjattavaksi.


Käytiin koiran iltalenkin ohella tuossa viereisellä leikkikentällä ja kivaa oli. Eipä olekaan tullut tuota liian tiheään tullut harrastettua, koska se on yleensä mummin ja Hildan juttu. Aivan kaikkia Hildan temppuja en kylläkään uskaltanut kokeilla, mutta niissäkin olin hengessä mukana ja taputin kovasti.Hauska vempain

Mutta onkohan tuo aivan normaalia kaksivuotiaan toimintaa ??Hilda oli niiiin onnellinen!! Äiti ja Iskä ois tarvinnu purkillisen nitroja evääksi...
Kuiraa jännitti jopa puomilla kävely, hahhah


Hauskinta on roikkua jostain mistä voi pudota

Tämäkin vielä; kohta vedetään leukoja kilpaa

Jep ja korkealla ollaan

Viimeinen liukumäki ja karkuun juoksujalkaa ettei tartte lähteä vielä kotiin. Yhyyyyy!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääntäjä