keskiviikko 14. elokuuta 2013

Mörkö ja sählymaila.

Kirjoitan taas ja tällä kertaa väistelen samalla sählymailaa. Hilda hihkuu, että nappasin mörön, maila pamahtaa minua selkään. Pakenen taas sängylle, Hilda tulee perässä, mutta jättää onneksi sählymailan lattialle lojumaan, "iskä mää löin mörön, mörkö meni minun polveen, mä nappasin mörön, mörköön sattuu, mörkö itkee, pitää puhaltaa.

Mörkö saattaa meillä tarkoittaa kahtakin eri asiaa, mörkö voi olla otus joka saa kaiken jäätymään ympärillään se jota Muumit pelkäävät. Meillä mörköä ajetaan takaa, etsitään verhon takaa ja hakataan sählymailalla, Mörkö voi myös tarkoittaa toista Hildan nalleista, toisen Hilda on nimennyt Pommiksi ja Toisen Möröksi. Tätä Mörköä ei tietenkään hakata sählymailalla tai muillakaan aseilla.

Mörkö ja Pommi eturivissä


Mummin tekemä mollamaija lentää naamalleni ja painava Maui four seasons pallo napsahtaa polveeni, se painaa varmaan kilon. Maui four seasons pallossa on sisällä jotain nestettä jossa lilluu punaista hilettä ja kiinnikkeestään irronnut joulupukki. Varmaan tarpeellisin esine joka tähän taloon on koskaan hankittu. Hilda heittää vielä kaksi pienempää palloa päälleni, ilmoittaa olevansa leijona ja odottaa minun kiljuvan kauhusta tai pakenevan paikalta. Tällä kertaa en jaksa tehdä kumpaakaan.

 Selailen taas vauvakirjaa, löydän tarvikelistan mitä tulee olla hankittuna mahaliaa varten ennen kotiintuloa. Laitan sen tähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kääntäjä