sunnuntai 13. lokakuuta 2013

13.10.2013


Vaimo makaa sohvalla, eikä muka pääse ylös. Tämän raskauden aikana ei ole ollut fyysisiä vaivoja (vaimolla), selkävaivojakin on kuulemma vähemmän, kuin ei raskaana ollessa. Teeskentelee tietysti, jotta alkaisin palvella häntä. Aamupuolella oli vielä ihan voimissaan.

Oli vielä lupaavan oloisia supistuksiakin. Teimme tietysti parhaamme niiden jatkumiseksi. Kehoitin vaimoani hyppimään sängyn edessä, ja tuohan teki työtä käskettyä. No hypin minäkin vähäsen, mutten läheskään yhtä paljon. Yritin houkutella vielä trampoliinillekkin. En onnistunut. Lähdettiin kuitenkin reipasvauhtiselle lenkille kuiran ja rattaiden kanssa. 

Alkumatkasta juostiin kieli vyön alla, taukoa pidettiin vasta kun tuntui siltä, että sydän tulee rinnasta ulos ja happi loppuu. Pysähdyttiin R-kioskilla ja ostettiin Hildalle tikkari.

Sitten tultiin kotiin välillä juosten ja välillä hölkäten. Päätettiin levähtää hetki videoiden parissa. Vaimo torkahti sohvalle kesken Myyrän uudet seikkailut 3 elokuvaa ja nyt ei muka pääse sohvalta ylös.

Taas kuulemma supistaa (kolmas kerta sinä aikana kun kirjoitan tätä tekstiä). Jokohan tuo kohta suostuisi lähtemään trampoliinille.

Yleensä vaimoni ottaa ihan hyviä valokuvia... joskus minun on kuitenkin vähän vaikea ymmärtää...


2 kommenttia:

  1. Päivän piristyksiä :) kikatuskohtauksia lisää odotellen ja synnytystänne jännittäen, Hemulitar

    VastaaPoista
  2. Juu, meitä jännittää kanssa aivan kamalasti, olispa jo alta pois ja kyllä mekin kikatellaan.. ainakin pulloja palauttaessa.

    VastaaPoista

Kääntäjä