lauantai 12. lokakuuta 2013

12.10.2013


Kaoottinen kauppareissu

Vaimoni on ilmeisesti päättänyt vetää minua höplästä oikein kunnolla (mikä ..... on höplä ??). Menimme  taas siihen samaan kauppaan jonne aiemmin palautimme pulloja. Jälleen on asiaa pullonpalautusautomaatille, repäisen kiinni solmitun pullopussin auki reippaalla riuhtaisulla ja ensimmäinen asia jonkä näen pussissa on käytetty saunavasta, sen alla  kaksi tyhjää oluttölkkiä, tyhjä shampoopullo, tyhjä hoitoainepakkaus ja jotain pienenpää sälää.

Epätodellinen tunne, sitä on vaikea kuvailla, mutta tiedät varmasti tunteen jos olet kaksi kertaa peräkkäin mennyt palauttamaan pulloja roskapussin kanssa ja piilottanut jätteet muovipussien sekaan molemmilla kerroilla. 

Vaimoni siivosi saunan ja pesuhuoneen, väittää pussien menneen sekäisin, en usko häntä. yrittää sekoittaa päätäni tahallaan.

Kotipihaan ehdittyämme huomasimme lasten saunapillimehujen unohtuneen, joten jatkoimme matkaamme vielä toiseen kauppaan. Kuiran vaihtaessa asentoa takapenkillä, se laukaisee takapenkille unohtuneen ankkakirjan ääniefektin: kwaak kwaaak kwaak kwaak. Vaimoni imitoi efektiä, : kwaak kwaaak kwaak kwaak. Kokeilen itsekin: kwaak kwaaak kwaak kwaak, aika hyvä. Kokeilen uudestaan: kwaak kwaaak kwaak kwaak. Tullaan kaupan pihaan, nousen autosta ja lähden kävelemään kohti ovea. puolivälissä matkaa ovelle tiedostan ihmisten katselevan minua huvittuneena, tiedostan myös yhä suustani kuuluvan äänen. "kwaak kwaaak kwaak kwaak".


Ja näenhän minä, että tuo toinen kuuluu oikeasti barbaperheeseen

1 kommentti:

Kääntäjä